EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Fundraising organizat de Transylvania Music Event, pentru un after-school de muzică la Pata Rât

De
In Social
21 octombrie 2015
0 Comentarii

Afis Music Camp - We Love RetroMusic Camp a lansat în această toamnă, în Cluj-Napoca, un proiect special de tip ‘afterschool’ pentru un grup de copii din comunitatea Pata Rât. Acest proiect, denumit PLUS, a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie. Pentru a asigura funcționarea proiectului a fost lansată și o campanie de sustinere.

http://myemail.constantcontact.com/PLUS-is-launched-.html?soid=1116044314028&aid=jnFibyqzEB0

Transylvania Music Event se alătură proiectului Plus Music Camp  International prin care se dorește construirea unui after-school de muzică la Pata Rât, pentru ca abilitățile culturale ale copiilor să se dezvolte permanent.

În acest context, în ziua celui mai mare retro party din România al anului, We Love Retro, 23 octombrie 2015, oficialii Transylvania Music Event organizează un fundraising, unde sunt invitați atât participanții la eveniment, cât și companii clujene să sprijine demersul Music Camp International.

https://www.facebook.com/TransylvaniaMusicEvent?fref=ts

Music Camp este un program plin de dinamism, în care timp de o săptămână copiii participă la cursuri de cor și de instrumente muzicale. Toți  copiii participă la cor. Repertoriul este variat, copiii cântă în mai multe limbi piesele marilor maestri Haydn, Mozart și Saint Saëns, piese din folclorul național, din repertoriul internațional, imnuri contemporane și piese Negro-Spirituals. Pe langă cor ei participă la două din cele nouă cursuri de instrumente muzicale: instrumente de percuție Orff, chitară, vioară, violoncel, clopoței rezonanți și clasici, fluier soprano, alto și tenor, clarinet și un curs de jocuri muzicale.

Programele Music Camp sunt organizate și la nivel internațional,  evenimentele organizate în Ucraina garantând profesionalismul acestui  concept, corul Music Camp cântând în prezența a numeroase personalități.

În 2014, MUSIC CAMP, a organizat o tabără muzicală la Pata Rât a cărui  succes a fost evident: în doar 5 zile, copii care nici măcar nu mergeau la școală au facut progrese remarcabile. Deși la început majoritatea erau neîncrezători în noi, dar mai ales în ei, pe parcursul taberei au descoperit că sunt capabili să facă lucruri frumoase, mai ales muncind în echipă.

De asemenea, oficialii Transylvania Music Event au mai anunțat că oferta de presale a fost suplimentată cu 1.000 de bilete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org