EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Ganea a făcut scandal la stadionul lui CFR înainte de derby: „Poate îţi scot şi celălalt ochi!”

De News Cluj
In Sport
24 martie 2014
0 Comentarii

ionel_ganeaIonel Ganea îşi continuă cruciada împotriva Universităţii Cluj, după ce a câştigat în justiţie dreptul de a fi repus în drepturi. Conform StirideSport.ro, Ionel Ganea s-a prezentat la şedinţa tehnică a derby-ului dintre CFR şi Universitatea, desfăşurată la arena din Gruia.

Martori oculari au dezvaluit pentru Dolce Sport ca Ganea a facut scandal, dupa ce a cerut sa participe si nu a fost lasat. Mai mult, cei care au asistat la scena au povestit ca Ganea l-a amenintat pe responsabilul de relatiile cu FRF al U Cluj, caruia i-a spus ca ii va scoate si „celalalt ochi”, notează sursa citată.

Intr-un final, Ganea a fost nevoit sa plece, fiindca CFR Cluj este clubul organizator, iar fostul international nu avea ce sa caute acolo.

Pe 14 martie Curtea de Apel Cluj a emis o sentință definitivă și irevocabilă care îl repune pe fostul tehnician în drepturi, după ce clubul i-a desfăcut unilataral contractul. Ganea solicită aproximativ 240.000 de euro despăgubiri.

Ionel Ganea nu a participat efectiv la şedinţa tehnică cu oficialii celor două echipe, însă a fost prezent înainte în sala unde a fost convocată aceasta. Acesta s-a răstit la oficialii Universităţii Cluj şi l-a ameninţat pe Ilie Mălureanu, reprezentantul „studenţilor” în relaţia cu FRF. „Poate îţi scot şi celălalt ochi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org