EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Guvernul ASCUNDE informaţii privind zborul MH370. „Este IMPOSIBIL să meargă atât fără să fie detectat”

De News Cluj
In Internaţional
4 aprilie 2014
0 Comentarii

guvernul-ascunde-informatii-privind-zborul-mh370-este-imposibil-sa-mearga-atat-fara-sa-fie-detectat-254426Anwar Ibrahim, carismaticul lider al opoziţiei malaysiene, a acuzat vineri Kuala Lumpur că ascunde informaţii despre zborul dispărut MH370, afirmând că sistemul radar malaysian ar fi detectat fiecare schimbare a direcţiei de zbor.

Într-un interviu acordat cotidianului britanic The Daily Telegraph, Anwar Ibrahim se declară „stupefiat” că sistemul radar sofisticat Marconi de care dispune Malaysia şi pe care el l-a autorizat când era ministru de Finanţe, în 1994, nu a detectat imediat schimbarea direcţiei aparatului de zbor.

El a apreciat că „nu este numai inacceptabil, ci şi imposibil, nefezabil” ca aparatul să poată traversa „cel puţin patru provincii malaysiene fără să fie detectat”. „Eu cred că Guvernul ştie mai multe decât noi”, a adăugat el.

„Noi nu dispunem de echipamente sofisticate ca cei din Statele Unite sau Marea Britanie, dar avem capacităţi de a ne apăra frontierele”, a afirmat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org