EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

HAINĂ: Tunde Peter, ŞPĂGARA de la Inspectoratul Şcolar Cluj, FILATĂ de S.R.I. ca infractorii periculoşi

De News Cluj
In Actual
2 septembrie 2014
0 Comentarii

tunde.peter.inspectoratul.scolar.cluj.000Inspectorul general adjunct al Inspectoratului Judeţean Şcolar Cluj, Tunde Peter, a fost filată de Serviciul Român de Informaţii, care ştia ce pune aceasta la cale.

Potrivit unor surse din anchetă, Tude Peter ştia ca este filată de anchetatori. Aceasta chiar i-ar fi spus unui tânar să nu vorbească la telefon nimic şi „să meargă la ea în birou”. Peter şi-a folosit biroul de la Inspectoratul Judeţean Şcolar Cluj pe post de scut.

Haină din fire, Peter a crezt ca pleacă acasă cu şpaga de la BAC, sesiunea de toamnă, dar mascaţii au luat-o pe sus şi au dus-o la DNA pentru audieri. Tunde Peter a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează sa fie prezentată în faţa judecătorilor clujeni cu propunere de arestare preventivă. Tunde Peter este acuzată de trafic de influenţă în formă continuată.

„Inculpatei Peter Tunde Ilona Csilla i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentată, la data de 2 septembrie 2014, Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.În prezenta cauză, procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații”, precizează procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în ordonanţa de reţinere.

Citeşte şi …   ŞPĂGARA Tunde Peter, de la Cluj, nu se sătura de BANI! 10.000 de euro a luat la BAC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org