EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

HALUCINANT: Clujeancă ameninţată de un violator cu un cuţit! Cum a scăpat femeia

De News Cluj
In News
20 august 2014
0 Comentarii

politiaPoliţia municipiului Cluj-Napoca, Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti, a fost sesizată telefonic de către o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că a fost victima unei tentative de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Femeia a relatat organelor de poliţie faptul că, în timp ce se afla într-o anexă din apropierea casei de vacanţă, situată în comuna Floreşti, judeţul Cluj, a fost ameninţată cu un cuţit de către un bărbat, care a încercat să o determine în acest fel să întreţină relaţii sexuale cu el.

De asemenea, femeia a adus la cunoştinţa poliţiştilor faptul că activitatea bărbatului a fost întreruptă, întrucât, strigând după ajutor, a reuşit să fugă.
În baza sesizării, poliţiştii au efectuat cercetarea locului faptei, stabilind că este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din judeţul Sibiu.

Faţă de acesta, a fost dispusă efectuarea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de ,,tentativă de viol”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.
Totodată, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org