EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

HALUCINANT – Poliţistul care a luat nota 1 la examen a fost „tras pe sfoară” de şefii din Poliţia Cluj!

De News Cluj
In News
27 mai 2014
1 Comentariu

IPJ CLUJPoliţistul care a luat nota 1 la examenul de ocupare a unui post de conducere a fost „tras pe sfoară” de şefii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj. Colegii ofiţerului de la Baciu susţin că postul de ocupare a funcţiei de comandant la Poliţia Huedin era promis altui ofiţer. Astfel, examenul oral era doar o formă de numire în funcţie a favoritului, fără a se ţine cont de profesionalismul de care au dat dovadă ceilalţi doi concurenţii, susţin surse din IPJ  Cluj.

Scandal la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj, după ce unul dintre cei mai buni poliţişti ai judeţului, Claudiu Ciorca, candidat la şefia Poliţiei Huedin, a primit din partea şefilor nota 1.

Cei trei candidaţi la fotoliul de comandant la Poliţia Huedin sunt Iosif Marcu, Alin Marc şi Claudiu Ciorca.

Iosif Marcu este poliţistul care a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de comandant la Poliţia Huedin. Marcu a primit nota  9,5.

Alin Marc este un alt candidat pentru aceeaşi funcţie câştigată de Marcu, dar a obţinut doar 4,5 puncte la examenul oral dat în faţa şefilor lui.

Claudiu Ciorca a luat cea mai mică notă din examen, nota 1. Dacă e să ne luăm după punctaj, poliţistul nu a ştiut nimic în viziunea şefilor din IPJ Cluj. Greu de crezut, susţin colegii acestuia.
Colegii ofiţerului acuză în stânga şi în dreapta că examenul a fost măsluit şi că mai marii IPJ-ului au pus în funcţie pe cine au vrut.

„Examenul era oral. Şefii noştri au avut posibilitatea de a alege pe cine numesc în funcţia de comandant la Poliţia Huedin. Se ştia cine va fi acesta dinainte de examen. Caludiu Ciorca este un profesionist şi este mult peste nivelul lui Iosif Marcu, cel care a câştigat concursul. Despre celălalt concurent…Alin Marc a luat 4,5 şi nu ştiu de ce, nu îl cunosc. Cât despre marele câştigător, Iosif Marcu, pot să vă spun doar atât: a lucrat câţiva ani la <DOI şi-un sfert>>. Cu asta am spus tot. Poliţistul Iosif Marcu ştia întrebările, cel mai sigur„, au declarat sub protecţia anonimatului, pentru NewsCluj.ro, surse din IPJ Cluj.

Reprezentanţii IPJ Cluj susţin că tot concursul s-a desfăşurat conform legii.

„Prima etapă a concursului s-a desfăşurat sub formă de interviu înregistrat, susţinut în faţa unei comisii constituite în conformitate cu prevederile ordinului ministrului Afacerilor Interne. Printre membrii comisiei s-au numărat inclusiv doi reprezentanţi ai organizaţiilor sindicale din judeţul Cluj. Finalizarea concursului constă în obţinerea avizului de numire în funcţie eliberat de către Parchetul General”, a declarat pentru NewsCluj.ro Simona Virci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

CITESTE SI … EXCLUSIV-UN EXAMEN al Poliţiei Cluj scoate la iveală DETALII HALUCINANTE ! Un poliţist a luat nota 1 şi se vroia şef

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org