EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Horia Nasra către PNL Cluj: „Legile statului român nu se negociază/tranzacționează !”

De
In Politic
23 ianuarie 2015
0 Comentarii

DSC00907TSD constată cu regret, că „marele” PNL a ajuns să tranzacționeze imobile care au fost închiriate de către autorităţile locale partidelor politice, spaţii destinate sediilor partidelor, care sunt date în folosință în regim juridic prevăzut de Legea 334/2006  privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, publicată Monitorul Oficial nr. 510 din 22.7.2010.

Telenovela locală în care principalii protagoniști sunt actualii lideri ai PNL Cluj cât și deputații Elena Uioreanu și Radu Zlati nu suscită doar amuzament ci și semne de întrebare, acest tip de subînchiriere fiind clar stipulat și explicat de lege: subînchirierea spaţiilor primite conform prevederilor art. 21 alin. (1)-(3), pentru organizarea birourilor parlamentare, fără ca valoarea chiriei lunare prevăzute în contractul de subînchiriere să depăşească valoarea chiriei lunare prevăzute în contractul de închiriere încheiat cu autorităţile locale. Cheltuielile de întreţinere aferente spaţiului subînchiriat revin biroului parlamentar, conform contractului încheiat”. (legea 334, articolul 12, h)

Prin urmare dacă liberalii clujeni au ales calea comunicării propriilor probleme în presă, considerăm că acest demers, tranzacție imobiliară, trebuie explicată opiniei publice până la capăt și coerent: Care este valoarea contractului de închiriere realizat cu Primăria Cluj-Napoca pentru spațiul respectiv în raport cu suma cerută deputaților și dacă a avut acordul municipialității pentru subînchiriere a declarat Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca.

TSD le amintește liberalilor clujeni, că legile statului român nu se negociază/tranzacționează și trebuie respectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org