EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Hoţi din Dej şi Mintiu Gherlii urmăriţi naţional pentru furt, prinşi de poliţişti

De News Cluj
In Social
25 iunie 2014
0 Comentarii

furtUn bărbat, pe numele căruia a fost emis mandat de executare a pedepsei închisorii, a fost depistat de poliţişti pe raza municipiului Dej.

Poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj, Poliţia municipiului Dej, au depistat pe strada Triaj, din municipiu, un bărbat care poseda mandat de executare a pedepsei, emis de Judecătoria Dej.

Bărbatul de 48 de ani, din Dej, a fost condamnat la 2 ani şi 5 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Cluj.

Poliţiştii clujeni au identificat pe raza comunei Mintiu Gherlii un bărbat care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

La data de 24 iunie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj, Postul de Poliţie Comunal Mintiu Gherlii, au depistat pe raza comunei un bărbat care poseda mandat de executare a pedepsei.

Mandatul emis de Judecătoria Cluj-Napoca viza executarea unei pedepse de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal.

Bărbatul de 45 de ani, din comuna Apahida, a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org