EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Iata cea mai buna metoda de a trata cancerul

De News Cluj
In Sănătate
4 februarie 2014
0 Comentarii

În timp ce medicina tradiţională încearcă să gasească tratamentul ideal pentru vindecarea cancerului, medicina alternativă e în mare creştere cu rezultate tot mai bune. Medicina traditionalaă încearcă să ţină pacienţii pe loc, oferindu-le diferite tratamente, transformând aproape fiecare pacient într-un cobai, pus la zeci de teste, teste si radiatii care le afectează buna dezvoltare a organismului şi de multe ori chiar agravând starea lor.
conditii_clinicaTerapiile convenţionale vin în sprijinul formelor tradiţionale de terapie şi sunt disponibile pe o scară largă în: spitale, aziluri şi clinici. Această formă de terapie vine ca să vindece cancerul dar si să ofere sprijin moral şi fizic.
Medicina alternativă a beneficiat de o dezvoltare uimitoare în ultimii ani şi încă e în curs de dezvoltare, fiind, in prezent, cu un pas în faţa medicinei clasice in Europa si America. Un regim alimentar corect şi un ritm al vieţi sănătos nu poate dăuna nimănui, din contra, s-au observat imbunatatiri sau chiar videncari de cancer.

Mulţi medici de peste ocean, care au căutat leacul prin intermediul formelor tradiţionale, s-au dat bătuţi şi s-au reorientat spre medicina alternativă. Un medic care a susţinut tratarea acestei boli prin formele clasice ale medicinei o viaţă întreagă, nu-şi va întoarce cuvântul, din motive personale bine întemeiate. Bineînţeles că au existat şi oameni care s-au vindecat, dar au fost vindecaţi pentru că au fost depistaţi la timp, ori pentru că medicamentaţia a fost intuită corect, dar sunt cazuri rare acestea, pentru că din punct de vedere al medicinei clasice, nu există un leac universal pentru tratarea cancerului, ci diferă de la o persoană la alta.

La centrul de tratare alternativa a cacerului, Meander, din judetul Cluj, serviciile oferite sunt de calitate superioara astfel incat viata dumneavoastra nu este pusa in pericol si mai mult decat este in prezent.

Dacă luaţi în considerare să folosiţi terapii complementare sau alternative, discutaţi cu medicul MEANDER pentru consiliere şi sprijin. Medicii sunt, în general, pentru a susţine a persoanele care folosesc orice terapii complementare care v-ar putea ajuta să faceţi faţă mai bine cu boală.
Dacă va decideţi să utilizaţi o terapie alternativă, este important să o faceţi în siguranţă, cu medici care sunt experţi în aşa ceva.
Există mai multe tipuri de terapii alternative. Dacă doriti să aflati mai multe despre o terapie alternativă, puteţi obţine mai multe informaţii sunând la linia de asistenţă MEANDER, unde, un specialist vă v-a vorbi despre terapia alternativă.

Centrul Meander este situat la doar 5 kilometri de Gherla si 50 de kilometri de Cluj Napoca.

Pentru informatii referitoare la serviciile clinicii dar si programari aveti la dispozitie urmatoarele date.

www.meander.ro

SZABÓ Csongor

0766 222 066
0264 244 666
[email protected]

405301 – Băiţa, nr. 88, județul Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org