EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Iată cine este şoferul care a spulberat un bătrân pe trecerea de pietoni şi află cine a fost victima

De News Cluj
In Actual
3 martie 2014
1 Comentariu

Lumea muzicală este în continuare în şoc. După ce l-au condus sâmbătă pe maestrul Emil Simon pe ultimul drum, o nouă veste tristă a venit pentru melomani, la sfârşitul săptămânii trecute. Biciclistul spulberat duminică dimineaţa, pe trecerea de pietoni, lângă Parcul Central era renumitul organist Dan Victor.

Accident_Splaiul IndepenenteiSandu Mânzat, contrabasist şi tenor la Opera Română ne-a relatat că s-a întâlnit chiar înainte de accident cu maestrul Dan Victor, cu care a discutat despre proiecte muzicale viitoare.

“Am colaborat cu distinsul organist şi aveam în continuare proiecte comune, inclusiv un concert la Ateneul Român”, a spus răvăşit Sandu Mânzat, citat de oradecluj.oradestiri.ro

Citeste si …

FOTO – Biciclist omorât pe trecerea de pietoni de un şofer BEAT cu BMW. Conducătorul auto a fugit de la faţa locului.

Soferul băut care l-a accidentat mortal pe organistul Dan Victor este interlopul Baias Tomas, cel care a provocat vara trecută scandalul din clubul de noapte Janis Club, în care a reuşit să irite 12 agenţi de pază de la Scutul Negru dar a fost condamnat in 2005 la inchisoare pentru trafic de droguri. Atuncii oamenii legii l-au prins in flagrant in timp ce incerca sa plaseze mai multe pastile de extasy unor persoane.

Victor Dan s-a născut la Sighişoara, în anul 1941, a studiat pianul în cadrul Liceului de Muzică din Cluj-Napoca, timp în care a început şi studiul orgii, pentru ca, mai târziu, să se dedice în exclusivitate muzicii de orgă la Conservatorul “Ciprian Porumbescu” din Bucureşti.

Prima sa apariţie publică a avut loc în anul 1967 când a cântat solo într-un concert al renumitei “Orchestre Radio”.

În anul 1968 a absolvit Academia de Muzică din Weimar-Germania cu profesorul Joh. E. Köhler. De atunci a susţinut numeroase concerte de orgă în ţară şi străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org