EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

INCREDIBIL! Cu turdeanul Sorin Mocan antrenor principal, România este CAMPIOANĂ EUROPEANĂ la fotbal!

De NewsCluj.ro
In News
7 septembrie 2014
0 Comentarii

romania-dia

România a câștigat Campionatul European de fotbal, pentru echipe naționale din care fac parte sportivi cu diabet! La DiaEuro 2014, România a învins în finală echipa gazdă, Ungaria, cu 3-2, după prelungiri, la finele timpului regulamentar scorul fiind 1-1.

În finala pentru locurile 3-4, Croația a dispus de Portugalia cu 5-1, reușind să câștige medaliile de bronz.

Antrenor al echipei DiaRomânia este turdeanul Sorin Mocan, echipa României făcând cantonamentul dinaintea plecării în Ungaria, la competiția europeană, tocmai la Turda! manager al echipei este Maria Mesaroș, tot o turdeancă (!), care este și președinte al FADR.

Performanța echipei DiaRomânia este una extraordinară, în condițiile în care anul trecut, la aceeași competiție, s-au clasat abia pe locul 6.

Din lotul României, constituit din jucători din București, Baia Mare, Brașov și Timișoara, fac parte următorii: Ioan-Gabriel Bârsan, Florin Chivu, Ciprian Danci, Adrian Munteanu, Ionuţ Onciu, Răzvan Orlea, Ciprian Palade, Cristian Raus, Sorin Toma şi Mihail Vida. Din staff-ul echipei mai fac parte medicul Daniel Cosma şi psihologul Cristina Maria Petruţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org