EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

INCREDIBIL – Povestea unei prostituate din Cluj! Femeia are 5 copii, soţ şi se prostituează

De News Cluj
In News
16 iulie 2014
0 Comentarii

prostituata1Are bărbat şi cinci copii, trăiesc toţi în Cluj-Napoca într-o garsonieră confort III şi o duc bine. Este pe scurt povestea de viaţă a unei femei de 33 de ani, care se prostituează zilnic pentru a le aduce copiilor de mâncare.

Rodica locuieşte în cartierul clujean Mănăştur. Pe ea o găsiţi zilnic pe podul „N”, la ieşire din Cluj-Napoca spre Oradea, acolo unde preseteaza servicii sexuale pentru bărbaţii amatori de femei uşoare.

„Mă prostituez! Da! Mă prostituez. Acum legea nu ne mai face nimic. Nu îmi găsesc un loc de muncă şi copiilor trebuie să le dau de mâncare. Dacă nu mă prostituez, nu mâncăm”, ne-a spus Rodica.

Logica de viaţă după care se ghidează Rodica ar stârni reacţii din partea oricărei persoane sănătoase mintal. Rodica ţine să ne scoată în evidenţă că dacă ar avea un loc de muncă stabil nu ar putea să îşi hrănească copiii dintr-un salariu.

Concubinul Rodicăi nu munceşte nicăieri. Bărbatul le găteşte copiilor, face curat în casă şi o însoţeşte aceasta la „locul de muncă”.

„Soţul nu are loc de muncă. El stă acasă şi găteşte, face curat şi mă duce şi mă aduce de la pod. (n.r. podul „N”). Nu îi pretind nimic mai mult de atât. El nu este gelos şi i-am explicat că dacă mă las de meserie o să murim de foame. A acceptat şi ştie că tot pe el îl iubesc”, ne-a mai spus Rodica.

Şapte suflete trăiesc într-o grasoniera confort III în cartierul clujean Mănăştur şi la o primă vedere oamenii par a fi fericiţi. Copiii de 3 ani 5,7,8 şi 9 ani nu ştiu cu ce se ocupă mama lor şi poate nici nu îi interesează atâta timp cât au tot ce le trebuie pe masă. Cu excepţia  fetiţei de trei anişori, toţi copiii femeii au fost înscrişi în instituţii de învăţământ.

Vecinii prostituatei ştiu cu ce se ocupă aceasta şi nu o condamnă, ba mai mult, o laudă.

„De când s-a mutat aici ştim cu ce se ocupă. Trebuie să le dea la copii de mâncare că nu îi poate strânge de gât dacă i-a adus pe lume. E o femeie exemplu în bloc, o femeie de casă, când e acasă. Curăţenie la ea în garsonieră de poţi linge mac de pe jos. Mâncare gătită în fiecare zi, copiii spălaţi şi curaţi. Nu ai ce să îi zici!”, ne-a spus Mărioara Fodor, vecina prostituatei.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului spun că nu au cum să intervină într-o familie, atâta timp cât minorii nu au de suferit. Autorităţile nu ţin cont de meseria mamei şi se arată deschise unei colaborări cu aceasta în caz de necesitate.

Vezi si … VIDEO – HALUCINANT ! Cu burta la gură o femeie din Turda se prostituează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org