EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Investiţie de peste 5 milioane lei în Floreşti. Trecere în subteran cabluri pe strada Avram Iancu

De NewsCluj.ro
In Actual
1 octombrie 2014
0 Comentarii

horea-sulea

Primăria Floreşti a demarat o nouă licitaţie. Pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) a fost postat anunţul privind licitaţia aferentă obiectivului “Trecerea rețelelor electrice din montaj aerian în montaj subteran, situate pe str. Avram Iancu (DN1), ambele părti, com. Florești, jud. Cluj”.

Valoarea investiţiei este estimată la 5.260.120 RON (fără TVA), fonduri din bugetul propriu, şi presupune translatarea în subteran a întregului ansamblu de cabluri aeriene de pe Avram Iancu / DN 1.  Valoarea cheltuielilor diverse şi neprevăzute reprezintă maximum 7 % din valoarea estimată a acordului cadru. Legat de perioada previzionată pentru desfăşurarea acordului cadru, aceasta este de 48 de luni. Deschiderea ofertelor pentru această licitaţie va avea loc pe 14 octombrie 2014.

“Proiectul este unul deosebit de important pentru floreşteni. În primul rând vorbim de aspectul estetic al zonei, care se va schimba în bine. Asta întrucât concomitent cu trecerea cablurilor în subteran vom moderniza şi iluminatul public pe această arteră. Apoi, acest proiect este un prim pas spre sistematizarea zonei. În cursul lunii octombrie vom demara licitaţia privind realizarea trotuarelor pe Avram Iancu şi pe Cetăţii III, partea stângă pe sensul de mers spre Eroilor”, a spus primarul comunei Floreşti, Horia Şulea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org