EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Liderul PPDD Cluj insistă pe tema excluderii consilierului judeţean Axente Husar

De NewsCluj.ro
In Politic
4 aprilie 2014
0 Comentarii
Lucian Nemeş insistă pe înlăturarea lui Axente Husar din Consiliul Judeţean Cluj.

Lucian Nemeş insistă pe înlăturarea lui Axente Husar din Consiliul Judeţean Cluj.

Preşedintele PPDD Cluj, turdeanul Lucian Nemeş, a depus o adresă la Consiliul Judeţean Cluj, prin care solicită ca forul deliberativ judeţean să ia act de pierderea calităţii de membru al PPDD, în cazul consilierului judeţean Axente Husar, cu consecinţa pierderii locului din CJ.

În adresa înregistrată în 2 aprilie, Lucian Nemeş precizează faptul că aleşii judeţeni nu se pot opune unui asemenea demers, ci doar trebuie să ia act de situaţia creată, urmând să vacanteze locul ocupat de Axente Husar.

Nemeş a precizat că, în conformitate cu statutul partidului, Axente Husar este exclus din partid, decizia forului de conducere centrală producând efecte chiar dacă Husar va face contestaţie la decizia de excludere din partid.

În documentul depus la CJ Cluj, liderul PPDD Cluj susţine că aleşii judeţeni nu trebuie să se implice, cu eventuale opinii politice, ci trebuie să ia act, în caz contrar putându-se interpreta că aceştia se substituie organelor de drept ale partidului, un asemenea demers fiind catalogat drept un abuz, cu posibile sancţiuni de ordin penal.

Pe de altă parte, Lucian Nemeş a depus o adresă şi la Prefectura Cluj, în care a menţionat că s-au făcut demersurile legale pentru vacantarea postului de consilier judeţean, iar instituţia Prefectului are datoria să vegheze la buna aplicare a legilor.

poză-4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org