EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Macabru ! Bărbat spulberat de tren la Huedin si găsit între liniile de cale ferată

De News Cluj
In Actual
22 februarie 2014
0 Comentarii

Un bărbat din Garbau şi-a găsit sfârşitul sub roţile trenului la Huedin. Nimeni nu ştie dacă bărbatul a vrut să se sinucidă sau a fost surprins şi accidentat. Oamenii care treceau prin zonă au găsit cadavrul bărbatului şi au anunţat autorităţile.

lovit_de_trenPolitistii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj -Napoca, Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj, au fost sesizaţi despre faptul că, în dreptul staţiei CF Huedin, pe calea ferată, se află căzută o persoană de sex masculin.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti împreună cu un echipaj SMURD, care au găsit între peron şi firul unei căi ferate, trupul unui bărbat de 49 ani, din comuna Gîrbău, judeţul Cluj, care prezenta leziuni specifice unui accident feroviar.
Echipajul medical prezent la faţa locului a constatat decesul bărbatului, trupul acestuia fiind transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org