EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

MACABRU – CADAVRUL unui bebeluş, găsit la groapa de gunoi a Clujului

De
In News
24 aprilie 2014
1 Comentariu

cadavruEste incredibil cum o mamă a putut să îşi arunce fătul la groapa de gunoi a Clujului. Săracii care trăiesc din colectarea plasticului de la Pata Rât au dat alarma când, printre gunoaie, au găsit un copil mort. Poliţiştii şi criminaliştii s-au deplasat la faţa locului. Nimeni nu ştie până în acest moment dacă bebeluşul s-a născut mort ori viu sau dacă aparţine unei femei care trăieşte pe rampa de gunoi sau al alcuiva.

Poliţia a fost sesizată de către conducătorul unei autospeciale pentru ridicarea şi transportul gunoiului menajer cu privire la faptul că, în timp ce deversa resturile menajere în rampa de gunoi din zona Pata Rât, a fost anunţat de o persoană care colecta deşeuri că printre acestea se află şi un făt decedat.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, însoţită de medic legist din cadrul I.M.L.Cluj, care au efectuat cercetări sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

În urma efectuării necropsiei nu s-au constatat urme de violenţă pe trupul noului născut, cauza şi felul morţii putând fi precizate după efectuarea examinărilor complementare necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org