EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Matrimoniale a la Cluj: „Căsătoria” ce se consumă după un oral (+18 ani)

De NewsCluj.ro
In News
13 aprilie 2014
0 Comentarii
Oferă sex domnilor care ştiu ce vor cu adevărat. Dar şi ea ştie ce vrea! Aşa că anunţă: limbăreţii să se abţină!

Oferă sex domnilor care ştiu ce vor cu adevărat. Dar şi ea ştie ce vrea! Aşa că anunţă: limbăreţii să se abţină!

Prostituţia clujeană prinde curaj, mai ales după ce a fost dezincriminată din categoria infracţiunilor în noul Cod Penal. Pe site-urile ce conţin şi anunţuri de matrimoniale, unde în mod normal ar trebui să întâlneşti doar cazuri de persoane care vor să-şi caute perechea, se găsesc tot mai des şi anunţuri mai „deocheate”, în care damele de companie îşi precizează serviciile extrem de riguros şi de clar.

Astfel, pe lângă anunţuri în care „o tânără cu suflet mare” vrea să întâlnească „un domn cu credinţă în Dumnezeu”, se regăsesc şi anunţuri în care o „escortă matură oferă  momente intime oral 40 de roni”.

Altele, mai cu pretenţii, îşi expun din start condiţiile: „limbăreţii să nu deranjeze”!

Însă, nu sunt numai anunţuri ale femeilor dornice să-şi ofere serviciile, într-o „căsnicie” din interes imediat, doar până la finalizarea actului sexual, indiferent cum s-ar consuma el. Un anunţ cât se poate de explicit, postat de un bărbat, anunţă doamnele interesate că vreau să vă dau limbi în păsărică”. Iar oferta e la promoţie, fiind gratis!

Toate aceste anunţuri sunt publice pe site-ul detoatepentrutoti.ro, la secţiunea Matrimoniale din judeţul Cluj, fiind accesibile pentru orice persoană, indiferent de vârstă, după ce confirmă că are 18 ani (evident, fără nici o probă necesară în acest sens). Cu număr de telefon, cu preţuri, cu servicii prestate, cu posibile locaţii şi tot ce-şi doreşte posibila persoană aflată în căutarea unei căsnicii „de-un număr”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org