EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Medicii IML Cluj decid dacă Aura Ion poate fi exhumată. Procurorii au dispus efectuarea unei noi expertize medicale

De News Cluj
In News
19 mai 2014
0 Comentarii

aura-ionProcurorii au dispus o nouă expertiză medico-legală în cazul Aurei Ion, după ce concluziile raportului de autopsie din 10 februarie nu au fost avizate de Comisia de avizare şi control al actelor medico-legale din cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca, informeazăMediafax. 

În dosarul accidentului aviatic din Apuseni, în perioada 12-16 mai, au fost audiaţi, în calitate de martori, opt controlori de trafic sol şi controlori de trafic aerian din cadrul ROMATSA SA. În aceeaşi perioadă au fost audiaţi şi doi angajaţi ai Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă şi unul al Institutului Medico-Militar.

„Au fost solicitate relaţii suplimentare de la ROMATSA şi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti-Băneasa”, precizează PICCJ.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic produs în 20 ianuarie, în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba.

În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sfânta Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Epava avionului şi victimele au fost găsite de trei localnici, după căutări care au durat aproximativ cinci ore şi la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, poliţişti, salvamontişti, angajaţi ai Parcului Naţional Munţii Apuseni şi localnici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org