EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Mihai Seplecan, favorit pentru candidatura în Camera Deputaţilor, pentru colegiul lui Gigi Becali

De NewsCluj.ro
In Politic
4 aprilie 2014
0 Comentarii
Consilierul judeţean Mihai Seplecan este vehiculat drept candidat al PNL pentru Camera Deputaţilor, într-un colegiu din Bucureşti.

Consilierul judeţean Mihai Seplecan este vehiculat drept candidat al PNL pentru Camera Deputaţilor, într-un colegiu din Bucureşti.

Consilierul judeţean PNL, Mihai Seplecan, este dat drept favorit pentru nominalizarea în calitate de candidat pentru colegiul rămas liber după condamnarea lui Gigi Becali, respectiv Colegiul 25 din Bucureşti.

Conform pesurse.ro, Seplecan este susţinut puternic de Rareş Mănescu, secretar general al PNL, primar în sectorul 6, unde ar putea candida Seplecan, dar şi naş de cununie al politicianului clujean.

Seplecan a fost aproape de a ajunge în Parlament la alegerile din 2012, când iniţial a fost nominalizat pe colegiul Gherla, însă ulterior Radu Zlati i-a luat locul, acesta din urmă fiind apropiat al preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

Ulterior, Seplecan şi-a îndreptat atenţia spre alegerile interne din PNL Cluj, unde a dus o campanie puternică, însă alegerile s-au suspendat, la solicitarea liderului PNL, Crin Antonescu, care a încercat să evide o posibilă disensiune în organizaţia clujeană a liberalilor. la momentul respectiv, pe surse se vorbea de posibila numire a lui Seplecan pe colegiul lui Gigi Becali.

Numele clujeanului a fost vehiculat şi pentru un post de secretar de stat, însă ieşirea PNL de la guvernare a determinat şi eşecul unei ascensiuni aşteptate.

Însă, situaţia nu va fi deloc uşoară, în condiţiile în care alianţa USL nu mai funcţionează, iar PNL şi PSD vor avea candidaţi proprii în cele 6 colegii unde vor avea loc alegeri parlamentare, în 25 mai, concomitent cu alegerile europarlamentare.

O eventuală victorie a lui Seplecan pe colegiul din Bucureşti, susţinut de naşul său, care este primar, ar duce la majorarea numărului parlamentarilor din judeţul Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org