EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

MISTER – Unde dispar cadavrele de la MORGA din Cluj ?

De News Cluj
In Justiţie
5 decembrie 2013
0 Comentarii

Institutul de Medicina Legala din Cluj merge dintr-un scandal in altul. Dupa ce la inceputul anului, fostul director a fost demis pentru ca a taiat capetele mai multor cadavre, acum scandalul ia proportii din nou in curtea IML. Un cadavru a disparut din frigiderele de la morga si nimeni nu stie unde.

iml clujUn cadavru disparut din morga de la Cluj dupa data de 8 ianuarie 2013, cand medicul Dan Mucichescu a efectuat autopsia, i-a pus pe jar pe anchetatori. Fiind un cadavru neidentificat la momentul respectiv, a fost depus in frigidere si nimeni nu s-a mai interesat de el. In urma cu ceva timp Politia Cluj l-a contactat pe Dan Mucichescu pentru a-l intreba de cadavrul autopsiat in ianuarie insa acesta disparuse din congelator. ” M-au sunat cei de la Politie sa ma intrebe de cadavru, intr-un anumit dosar. Eu eram in concediu iar cand m-am intors sa verific cadavrul acesta disparuse.Imediat am instiintat conducerea IML Cluj si organele abilitate” a declarat Dan Paul Mucichescu

Marius Vartic, directorul IML Cluj, a anuntat autoritatile care au inceput o ancheta.

Din luna ianuarie a acestui an, doua loturi de 5 respectiv 7 cadavre au fost luate de RADP de la morga si inhumate. Printre cadavre se afla si un nou nascut, la fel neidentificat. Una dintre explicatiile disparitiei cadavrului adult este ca in locul noului nascut a fost preluat alt cadavru. Ramane ca procurorii si Consiliul Superior de Medicina legala sa faca lumina in acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org