EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Moarte CUMPLITĂ pentru un clujean de 43 de ani! Unde şi-a găsit sfârşitul

De News Cluj
In News
14 august 2014
0 Comentarii

muncitor-mort-pe-santierMoartea nu pune întrebări atunci când vine, nici nu are o locaţie favorită. Cauzele pentru care oamenii trec în nefiinţă sunt diverse şi uneori lovesc ca un trăznet. De o moarte fulgerătoare a avut parte şi un bărbat de 43 de ani, care a sfârşit pe un şantier din localitatea clujeană Floreşti. Bărbatul a făcut un infarct, după care şi-a revenit, iar al doilea stop-cardio respirator suferit i-a fost fatal.

Bărbatul de 43 de ani era angajat al unei firme de construcţii şi era împreună cu alţi colegi pe şantier. Dintr-o dată muncitorul a căzut la pământ, ca secerat, spun colegii de muncă ai acestuia şi nu şi-a mai revenit. O ambulanţă a fost solicitată şi a ajuns la faţa locului.

După ce medicii l-au supus pe bărbat la manevre de resuscitare acesta şi-a revenit, însă la scurt timp a suferit un al doilea infarct, care fost masiv, iar medicii nu au mai putut face nimic.

„Bărbatul a suferit un infarct. După manevrele de resuscitare la care a fost supus de medici bărbatului i-a revenit pulsul, însă la scurt timp a făcut un al doilea infarct masiv şi nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viaţa”, a declarat pentru NewsCluj.ro Horea Simu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cluj.

Cadavrul muncitorului a fost depus la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, unde medicii legişti vor trebui să afle exact ce i-a cauzat bărbatului decesul.

Pentru că firma la care lucra clujeanul nu a anunţat incidentul la Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj, reprezentanţii instituţiei de control s-au autosesizat, după ce au aflat de la NewsCluj.ro de incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org