EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Moarte suspectă în judeţul Bistriţa Năsăud! Un tânăr de la un orfelinat, găsit mort în apropierea unei stâne

De News Cluj
In Național
27 martie 2014
0 Comentarii

dscf5137Joi seara, în jurul orei 19.40, un tânăr de 22 de ani – Cristian Lăcătuş – care era cu oile pe un deal din hotarul comunei Rebra, a fost descoperit în stop-cardiorespirator lângă o stână.

Băiatul provenea de la Casa de Copii din Beclean şi era argat de mai bine de şapte ani în gospodăria rebreanului Luca Găvriloaie. Acesta din urmă ne-a declarat că tânărul obişnuia să mai întârzie seara cu oile de la păşune.

„De aceea nu ne-am alarmat în prima fază. Dar văzând că întârzie exagerat, mi-am trimis fiul să-l caute. L-a găsit culcat, cu capul învelit într-o pungă şi părea că s-a înecat cu vomă. Au mai fost dăţi când îşi băga capul în pungi, aşa spre amuzamentul tuturor, însă iată că aşa i-a fost sfârşitul…”, a povestit bătrânul, citat de mesagerul.ro

La faţa locului au ajuns două ambulanţe. După ce au încercat să-l resusciteze mai bine de o oră, paramedicii şi asistenţii medicali din Năsăud au declarat decesul tânărului cioban la ora 21.00. Trupul său a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Bistriţa pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. Poliţiştii au demarat o anchetă în acesta caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org