EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

NewsCluj.ro nu se va închide!

De NewsCluj.ro
In Mass Media
4 septembrie 2014
1 Comentariu

newscluj.ro

Ziarul online NewsCluj.ro nu se va închide, așa cum a anunțat fostul redactor al publicației, Ionuț Vasile Doduț, printr-un SMS transmis mai multor persoane. Editorul publicației a anunțat că proiectul va merge mai departe, chiar dacă fostul redactor a decis să părăsească publicația.

”Breaking News! Nu este o glumă, NewsCluj.ro se va închide în câteva zile. Mulțumesc tuturor pentru colaborare! Ionuț”, este mesajul pe care l-a transmis fostul redactor al publicației.

Faptul că NewsCluj.ro a încetat colaborarea cu Ionuț Vasile Doduț este un fapt cert, fără a mai intra în detaliile contractuale nerespectate sau alte detalii care nu privesc publicul larg. Însă, faptul că NewsCluj.ro s-ar închide, este doar o invenție a acestuia, în condițiile în care societatea editoare și deținătoare a site-ului, nu a anunțat așa ceva!

”Am rămas uimit când am văzut modul de reacție al fostului redactor Ionuț Vasile Doduț, care a considerat că așa este normal să procedeze cu o publicație la care a colaborat. Site-ul aparține societății Geflo Media SRL, unde sunt asociat unic, iar o decizie în privința viitorului acestui site poate fi luată doar de această societate, nicidecum de Ionuț Doduț Vasile. Nu vreau să intru în detalii urâte, pentru că eu consider că rufele murdare nu trebuie să fie spălate în public. Cert e că s-a întrerupt colaborarea iar ziarul își va continua activitatea într-o nouă concepție editorială, mai serioasă, fără Ionuț Vasile Doduț! Punct! Dacă e cazul, voi reveni cu detalii pe această temă. Însă, sper că nu va fi cazul…”, a comentat Gelu Florea, asociatul unic al societății care deține ziarul online NewsCluj.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org