EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

NOU la Facebook! Utilizatorii pot salva conţinutul din News Feed pentru a-l vizualiza ulterior

De News Cluj
In IT
28 iulie 2014
0 Comentarii

facebook-news-feedReprezentanţii reţelei de socializare Facebook au anunţat luni o nouă funcţie, cea de „Salvare”. Noua funcţie le permite utilizatorilor să marcheze articolele, link-urile şi alte conţinuturi pe care le-au văzut pe site şi pe care doresc să le vizioneze mai târziu, relatează AFP, potrivit antena3.ro.

„În fiecare zi, oamenii găsesc tot felul de lucruri interesante pe Facebook pe care nu au timp să le exploreze imediat. Acum, putem salva acele lucruri găsite pe Facebook pentru a le viziona mai târziu, când vom avea mai mult timp”, a explicat Daniel Giambalvo, un inginer de la Facebook, într-un mesaj publicat pe site-ul grupului american.

Utilizatorul va fi singurul care va cunoaşte conţinuturile pe care a decis să le „salveze”, cu excepţia cazului când decide să partajeze această informaţie.

Funcţia „Salvare” va fi disponibilă „în zilele următoare” pentru „toată lumea”, indiferent dacă utilizatorul se conectează pe site de pe un computer clasic sau de pe un dispozitiv mobil precum iPhone şi iPad de la Apple sau folosind un program al Google Android.

Facebook avea la sfârşitul lunii martie circa 1,28 miliarde de utilizatori activi pe lună, dintre care 1,01 miliarde dispun de acces la reţea de pe dispozitive mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org