EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

O apropiată a familiei motociclistului care a decedat lămureşte povestea cu banii despre care se discuta în spital: „Tavi avea la el 2000 de euro şi 8.000 de lei”

De News Cluj
In Social
16 aprilie 2014
5 Comentarii

Octavian Chiorean, motociclist ranit grav (3)NewsCluj.ro regretă profund faptul că a dat curs unei declaraţii a unui prieten al motociclistului Octavian Chiorean prin care erau acuzati  medicii, de la Clinica de Chirurgie I din Cluj Napoca, că ar fi oferit bani familiei motociclistului în schimbul organelor.

Ieri, 15.04.2014, Octavian Chiorean , motociclistul care vineri seara a fost implicat într-un grav accident de circulaţie a decedat. Un prieten a lui Octavian a declarat pentru NewsCluj.ro că fratele lui Octavian Chiorean s-ar fi certat cu medicii pe motiv că acestia ar fi oferit bani în schimbul organelor tânărului motociclist după ce familia ar fi refuzat prelevarea.

În realitate, în discuţiile de la spital, spune o apropiată a familiei, era vorba despre alţi bani. Apropiaţii şi rudele lui Octavian susţin că în momentul în care a avut loc accidentul, Octavian Chiorean ar fi avut la el 2000 de euro şi 8.000 de lei care ar fi dispărut.

Potrivit unei prietene a lui Octavian Chiorean, medicii au fost întrebaţi de rude dacă au găsit la locul accidentului suma respectivă de bani însă doctorii nu au putut confirma.

„Era vorba despre alţi bani. Toţi prietenii şi rudele lui Tavi ştim că acesta avea la el 2.000 de euro şi 8.000 de lei. Aceşti bani nu au fost găsiţi la locul accidentului şi nicăieri. Despre aceşti bani era vorba. Medicii au fost întrebaţi dacă se stie ceva despre aceşti bani. Sursa dumneavoastră a înţeles greşit discutia dintre anumiţi medici şi fratele lui Octavian”, a declarat apropiata familiei.

NewsCluj.ro îşi exprimă regretul faţă de medicii de la Spitalul Judeţean Cluj pentru apariţia într-un articol unde informaţiile au venit de la o sursă apropiată a subiectului si nu erau reale, sursă care a făcut o confuzie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org