EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Olimpic la informatică, dat dispărut ! L-aţi văzut ?

De News Cluj
In Național
5 aprilie 2014
0 Comentarii

andrei_cobuz_dat_disparutUn elev din Bacău, olimpic la informatică, este căutat de poliţişti în toată ţara. Adolescentul a plecat în urmă cu două zile de acasă, iar părinţii nu mai ştiu nimic despre el.

Astăzi, tânărul ar fi trebuit să plece la olimpiada naţională de informatică. Atât părinţii cât şi profesorii spun despre Andrei că este un băiat liniştit şi studios, care nu a făcut niciodată probleme.

„Ultima dată am vorbit miercuri. A spus că a fost la şcoală să obţină nişte infomaţii despre atestat şi pe urmă voia să se întâlnească cu baieţii să se ducă la biliard”, le-a spus mama băiatului jurnaliştilor citat de antena3.ro

Însă tânărul una i-a spus mamei şi alta a făcut. Când au văzut că Andrei nu mai vine acasă şi nici nu răspunde la telefon, părinţii s-au îngrijorat.

Părintii lui Andrei spun că, la plecare, nu avea la el nici încărcătorul de la telefon şi nici bani.

Andrei Cobuz era un elev retras, cuminte şi silitor, spun atât părinţii cât şi profesorii. Miercuri nu a mers la şcoala pentru era învoit să se pregătească pentru olimpiada naţională de informatică.

Poliţiştii îl caută acum în toată ţara.

La data dispariţiei tânărul cu constituţie atletica de 1 ,75 m şi 75 kg cu par scurt castaniu, ochi căprui, purta pantaloni jeans albastru şi era încălţat cu pantof sport negru.

Toti cei care pot da informatii despre Andrei sunt rugati sa sune la 112 sau sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org