EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

(P) CLUJENI, ATENTIE LA FALSII SPECIALISTI IN DEZINSECTIE!

De
In Actual
11 aprilie 2014
0 Comentarii

DSC_0165 (1)Zilele acestea un cetatean din Cluj Napoca ne-a semnalat faptul ca la locuinta acestuia s-a prezentat o persoana care i-a propus efectuarea unor tratamente de combatere a insectelor (DEZINSECTIE), in schimbul unei sume de bani. Persoana respectiva s-a prezentat drept angajat al societatii noastre *CORAL IMPEX* si a aratat clujeanului o serie de documente FALSE.

Avand in vedere cele de mai sus dorim ca pe aceasta cale sa facem urmatoarele precizari:

TOATE LUCRARILE DE DEZINSECTIE EFECTUATE DE CORAL IMPEX SUNT PROGRAMATE ANTERIOR, LA CEREREA PERSOANEI FIZICE RESPECTIVE!

Cei interesati contacteaza societatea, cerand informatii cu privire la tarifele practicate sau modalitatile in care se pot rezolva problemele cu care se confrunta. In urma discutiei purtate cu clientul se stabileste de comun acord o zi si o ora cand se fectueaza interventia solicitata.

In cazul in care o asociatie de proprietari solicita efectuarea unor tratamente de dezinsectie si in apartamentele proprietate personala, atunci angajatii nostri se deplaseaza la fiecare apartament in parte, numai in prezenta presedintelui sau administratorului scarii respective, insa fara a solicita proprietarilor plata in mod direct a prestatiei.

Orice deplasare se realizeaza cu autovehicule inscriptionate cu datele firmei iar angajatii nostri poarta echipament de protectie inscriptionat (format din pantaloni, tricou, bluza de salopeta, pantofi protectie, sapca) si au la indemana o legitimatie de serviciu vizata la zi prin semnatura si stampila societatii. Asadar orice lucrare de dezinsectie efectuata de noi este PROGRAMATA DE COMUN ACORD CU proprietarul si numai dupa ce s-a cazut de acord asupra pretului. La finalul lucrarilor, personalul nostru elibereaza un document semnat si stampilat care confirma efectuarea lucrarii si pentru orice suma de bani primita elibereaza factura si chitanta.

In cazul in care la domiciliul dumneavoastra se prezinta o persoana care va propune efectuarea unui tratament de dezinsectie, fara ca dumneavoastra sa fi solicitat in prealabil astfel de lucrari va sfatuim sa alertati imediat Politia.

DSC_0217

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org