EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Percheziţii de amploare la Turda! Opt persoane sunt acuzate de şantaj, violenţe şi cămătărie

De News Cluj
In Actual
24 iulie 2014
0 Comentarii

perchezitii_diicotPoliţiştii clujeni efectuează, în această dimineaţă, 8 percheziţii pe raza municipiului Turda, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj efectuează 7 percheziţii domiciliare şi o percheziţie la sediul unei societăţi comerciale, pe raza municipiului Turda, pentru destructurarea a două grupări infracţionale.

Activităţile vizează 8 persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, comise în perioada 2013 – 2014, pe raza municipiului Turda.

Poliţiştii vor pune în aplicare opt mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse pentru audieri, la sediul Poliţiei municipiului Turda.

În acţiune sunt agrenaţi 50 de poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, de ordine publică, de investigare a fraudelor, poliţişti criminalişti, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

UPDATE – 08:45 

Poliția vine cu precizări: perchezițiile se extind și în zona Iara!

Potrivit unor surse din cadrul poliției turdene, perchezițiile se extind și pe zona Iara, gruparea este implicată în șantaj, cămătărie, ameninţare, tulburarea liniştii şi ordinii publice, dar și tâlhărie!

Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, a declarat  că la ora actuală nu se pot face mai multe precizări legate de acest subiect pentru a nu periclita ancheta aflată în plină desfășurare.

Poliţiştii vor pune în aplicare opt mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse pentru audieri, la sediul Poliţiei municipiului Turda.

Vezi cine sunt suspectii si ce auzatii le sunt aduse – EXCLUSIV – Primele imagini de la percheziţiile din Turda. Alin Urcan este principalul suspect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org