EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

PERICOL DE EXPLOZIE LA TURDA! Un şofer vitezoman a rupt un branşament de gaz şi s-a oprit în curtea unei locuinţe

De News Cluj
In Actual
9 iunie 2014
0 Comentarii

accidentUn șofer din Alba, în vârstă de 24 de ani, este protagonistul unui accident rutier petrecut, luni seara, la Turda.

Conducătorul auto aflat la volanul unei mașini marca Fiat, se deplasa pe ruta Turda-Cluj. La ieșirea din Turda, înainte de Marele Alb, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în gardul unei case.Angajaţii de la E-on Gaz au ajuns la faţa locului şi au oprit distribuţia gazelor pentru a evita o catastrofă.

Agentul principal Liviu Maier de la poliția rutieră din Turda a declarat pentru TurdaNews că în urma impactului, destul de puternic de altfel, nu s-au semnalat victime doar pagube materiale considerabile.

”Cred că este vorba despre viteză excesivă, altfel nu se explică. A încercat să frâneze, a intrat în tangaj, apoi a ajuns în gardul casei de pe cealaltă parte a drumului, a rupt și branșamentul de gaz, cei de la E ON, au fost aici și au oprit furnizarea gazelor pe tot traseul, până vor face reparațiile necesare… Din fericire nu au fost victime, dacă venea o mașină mai mare pe acea bandă, impactul putea fi devastator”, explică Maier, potrivit TurdaNews.net

La fața locului s-a deplasat și o mașină a serviciului de tractări, pentru a scoate autoturismul din curtea casei, acum șoferul are de plătit, pe deasupra și pagubele produse la proprietarii locuinței avariate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org