EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Peste 115 deţinuţi eliberaţi condiţionat în ultima săptămână

De News Cluj
In Social
10 martie 2014
0 Comentarii

În ultima săptămână, au fost dispuse măsuri preventive care stabilesc supravegherea judiciară, în conformitate cu prevederile Noului Cod de Procedură Penală, față de 115 de persoane. Poliția Română a luat măsuri pentru supravegherea acestora.

arest_la_domiciliuÎn perioada 1 — 7 martie 2014, polițiștii structurilor de supraveghere judiciară au desfășurat activități specifice față de alte 115 persoane față de care s-au dispus măsuri preventive care stabilesc supraveghere judiciară, respectiv 3 persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și față de 112 persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

La data de 1 februarie, odată cu intrarea în vigoare a noilor prevederi procesual penale, au fost operaționalizate Birourile de Supraveghere Judiciară de la nivelul I.G.P.R., D.G.P.M.B. și I.P.J.-uri, precum și compartimente constituite la nivelul polițiilor municipale, altele decât cele reședință de județ. Aproximativ 500 de polițiști își desfășoară activitatea în cadrul acestor structuri.

La nivel national, numarul detinutilor eliberati conditionat depaseste 1000 si cifra este in continua urcare, de la o saptamana la alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org