EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Peste 40 de poliţişti clujeni asigură măsurile de ordine la „Transilvania Rally 2014”

De News Cluj
In Social
19 iunie 2014
0 Comentarii

napoca-rallyÎn perioada 19 – 21 iunie, pe raza judeţului Cluj se va desfăşura competiţia “Transilvania Rally 2014”, a IV-a etapă a Campionatului Naţional de Raliuri.

În acest interval, peste 40 de poliţişti clujeni vor fi la datorie pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea faptelor antisociale.

Circulaţia rutieră în zonele în care se vor desfăşura probele de concurs va fi închisă doar pe durata derulării acestora.

Între aceste intervale orare, este interzisă pătrunderea oricărui autovehicul, cu excepţia celor aparţinând concurenţilor şi a autovehiculelor de securitate.

POLIŢIA RECOMANDĂ PARTICIPANŢILOR:

Ø Să respecte regulile de circulaţie, semnalele şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră
Ø Să nu răspundă la provocări cu violenţă! Să încerce să evite conflictele, iar dacă nu reuşesc, să sune de urgenţă la numărul 112- apel gratuit!
Ø Să nu consume băuturi alcoolice în exces!

Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org