EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Pietoni răniţi pe zebră lângă Cluj Arena, dar şi pe strada Moţilor! Ce au păţit şoferii

De News Cluj
In Actual
15 august 2014
0 Comentarii

pieton_accidentatLa data de 14 august, ora 20:30, pe strada Splaiul Independenţei din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

În fapt, un bărbat de 54 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autoturism pe strada Splaiul Independenţei, a surprins şi accidentat uşor un bărbat de 29 de ani, din Câmpia Turzii, precum şi o femeie de 24 de ani, din Braşov.

Cei doi, în calitate de pietoni, s-au angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj rutier.

De asemenea, la data de 15 august, în jurul orei 01:50, o tânără de 18 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moţilor din municipiul Cluj-Napoca, la intersecţie cu strada Petru Maior, a surprins şi accidentat uşor un bărbat de 70 de ani.

Bărbatul de 70 de ani, din comuna Iclod, judeţul Cluj, în calitate de pieton, s-a angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org