EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Poliţia Cluj şi-a tras „purtătoare de vorbe” doar pentru anumite ziare! Povestea blondei

De News Cluj
In News
26 iulie 2014
1 Comentariu

Simona-Virci-IPJ-ClujInspectoartul Judeţean de Poliţie Cluj are o purtătoare de cuvânt blondă cu un istoric tumultos. Simona Virci se numeşte şi ocupă funcţia de „purtător de vorbe” a şefilor din Poliţia Cluj. În afară de câteva rânduri scrise pentru un comunicat de presă şi răspunsul la telefoane nu are altă treabă, nici stres. Ba da, să nu uităm că raportează zilnic şefilor ce se mai scrie în presă despre ei. Şi la telefoanele de srviciu blonda răspunde numai anumitor ziare.

Simona Virci a fost desemnată purtător de cuvânt în urmă cu aproximativ 3 luni. Timidă la început şi temătoare de presă, repede s-a dat pe brazdă şi a învăţat imediat ce ziare pun întrebări „deranjante” şi ce ziare se mulţumesc cu ce le scoate ea ochii.

Ei da, de aici şi problemele. Simona Virci  încalcă regulamentul prin care este obligată să ofere aceleaşi informaţii tuturor ziarelor acreditate, o face făţiş şi se pare că îi place.

Spre exemplu, după ce NewCluj.ro a dezvăluit intenţia IPJ Cluj de a muşamaliza cazul femeii bătute de fostul soţ la Turda, dar şi a alte subiecte incendiare, ziarul nostru a fost clasat că fiind „deranjant” .

Ca să ne dea o lecţie, blonda „purtătoare de vorbe” nu ne mai răspunde la TELEFONUL DE SERVICIU nici dacă arde ţara.

Joi şi vineri reporterii NewsCluj.ro au încercat să o contacteze pe domnişoara Simona Virci de peste 50 ori, dar degeaba. În schimb, ziarul CityNews.ro a primit joi după masă informaţii legate de un accident rutier.

citynews

 

Vineri după masă ZiuadeCj.ro la fel a primit informaţii. Reporterilor NewsCluj.ro nu le-a răspuns la telefonul de servicu pentru a le da aceleaşi informaţii.

Nici Daniel Graur, şeful cabinetului, cel care se bătea cu punul în piept că informaţia se dă în mod corect tuturor, nu s-a ţinut de cuvânt. Acesta nu răspunde nici în ruptul capului la TELEFONUL DE SERVICU pentru a-i fi semnalate probleme legate de comunicarea cu biroul pe care îl conduce.

ziuadecj.ro

 

Simona Virci e blondă, dar şi şmecheră! Într-o discuţie cu unul dintre reporterii noştri, Virci şi-a mărturisit tot trecutul din Poliţia Cluj. Aşa a explicat cum a ajuns purtător de cuvânt chiar de la Serviciul de Infracţiuni Economice, un departament greoi dacă e să luăm în calcul volumul de muncă.

Simona Virci nu stă pe gratis „purtătoare de vorbe” la Inspectoratul Judeţean de Poliţe Cluj. Blonda îşi rotunjeşte veniturile cu unele sporuri, dar şi cu facilităţi.

Într-un material mai amplu NewsCluj.ro vă va prezenta povestea blondei de la IPJ.

Până una altă, vă spunem că trebuie să îi apreciem şi noi calităţile fizice. Nu este poliţist în Cluj care să nu fi auzit de purtătoarea de cuvânt şi să nu spună „aia bună” şi STOP ….PAUZĂĂĂ! Trebuie să găsim o cauză.

Dacă domnişoară Virci se simte lezată de acest material, pentru dânsa este un pamflet. Pentru alte ziare care se lovesc de aceeaşi problemă ca a noastră SEMNALĂM că situaţia este cât se poate de gravă.

CITESTE SI: Şefii din Poliţia Cluj îşi schimbă ”purtătorii de vorbe”, precum şosetele. Vezi lista!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org