EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Ponta, la inaugurarea Campusului Teologic din Cluj: Guvernul e obligat sa sprijine orice lucrare a Bisericii

De News Cluj
In Uncategorized
6 decembrie 2013
0 Comentarii
Prezent la inaugurarea sediului Facultatii de Teologie ” Nicolae Ivan”  din cadrul UBB, Ponta a spus ca se simte onorat ca in ziua de Sfantul Nicolae, nume purtat si de tatal sau, sa fie la un evenimet al Bisericii Ortodoxe. 
victor pontaPremierul Victor Ponta a declarat, in cadrul inaugurarii Campusului Teologic „Nicolae Ivan” din Cluj, că Guvernul Romaniei este obligat sa ofere sprijin oricarei lucrari ce vine in ajutorul Bisericii.
” Un mare merit in sprijinirea acestui proiect il are un credinciuos din sala, domnul Rus care mi-a spus ca Guvernul trebuie sa sprijine aceasta lucrare pentru Cluj, care e si un centru spiritual al Romaniei si al Transilvaniei. Ortodocsii nu pot fi cei mai saraci si sa nu aiba un loc unde sa pregateasca generatiile urmatoare si era o obligatie a Guvernului sa sprijine aceasta lucrare si orice lucrare ce vine in ajutorul elevilor, studentilor si Bisericii, indiferent de cult. Sunt doua simboluri in jurul in care oamenii se strang: Biserica si Armata Romana”, a declarat premierul Victor Ponta.
Premierul Romaniei a declarat ca isi doreste sa fie la Cluj de fiecare daca cand situatia o cere.
„ Lucrurile bune vor fi mai multe decat cele rele pe care le vom face noi, oamenii obisnuiti, iar Biserica ne va aprecia intotdeauna pentru lucrurile bune si ne va ierta pentru cele rele”, a declarat Victor Ponta in incheierea discursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org