EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Preşedintele interimar al PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, sancţionează comportamentul lipsit de onoare al senatorului de Cluj Marius Nicoară

De News Cluj
In News
12 august 2014
0 Comentarii

aurelia-cristeaAurelia Cristea, liderul interimar al social democraţilor din Cluj-Napoca, dezaprobă atitudinea lipsită de vericalitate a liderului PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară. Acesta refuză să semneze un document care ar duce la funcţionarea normală a Consiliului Judeţean Cluj.

„Refuzul constant al lui Marius Nicoară de a semna actul de atribuire a unui loc de consilier judeţean către PSD Cluj dovedeşte că senatorul de Cluj are obrazul gros, din păcate. Poate a uitat că USL este construcţia care i-a adus in 2012 un mandat de senator în Senatul României domnului Nicoară. Dacă are memoria scurtă, îi amintim noi, cei de la PSD. Mă întreb unde a dispărut fair play-ul candidatului la primăria Cluj-Napoca, care a abandonat fără să clipescă o echipă care i-a câştigat suportul a zeci de mii de clujeni. Probabil aşa ştie domnul senator să îşi arate recunoştinţa”, a declarat Aurelia Cristea.

Aceasta a mai adăugat că Nicoară nu face decât să confirme ceea ce clujenii au putut afla deja, că lipsa de onoare este o trăsătură care pare să fi confiscat valorile şi tradiţia liberalismului clujean. „Îmi pare rău că un senator şi preşedinte al unei filiale judeţene de partid se coboară la astfel de acţiuni. Probabil acesta este exemplul pe care Marius Nicoară înţelege să-l ofere colegilor săi, noul tip de politică pe care o va promova la Cluj Alianţa Creştin Liberală. Îi recomand domnului Nicoară să-şi mai amintească din când în când de educaţia pe care a primit-o acasă, s-ar putea ca aceste amintiri să-i folosească”, a mai completat Aurelia Cristea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org