EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Președintele Traian Băsescu participă la Summitul Securității Nucleare de la Haga

De News Cluj
In Internaţional
24 martie 2014
0 Comentarii

Traian-BasescuPreședintele Traian Băsescu va participa luni și marți la Summitul Securității Nucleare (SSN) de la Haga, din Regatul Țărilor de Jos, informează Administrația Prezidențială.

Începând cu ora 16,00, șeful statului va participa la sesiunea de deschidere a SSN care se va desfășura la sediul Centrului pentru Convenții și Forum Mondial, iar de la 16,30 la sesiunea plenară a SSN. De asemenea, de la ora 17,15 șeful statului va participa la o sesiune dedicată unei simulări bazată pe un scenariu prestabilit, scrie agerpres.ro

Tot luni, președintele Băsescu va merge la recepția și dineul oferite de regele Regatului Țărilor de Jos, Willem-Alexander.

Marți, șeful statului va participa de la ora 10,00 la sesiunea plenară a summitul, iar de la 11,00 la o sesiune informală a SNN, urmând ca de la ora 13,30 să susțină o declarație de presă.

Programul președintelui Băsescu va continua cu participarea la un dejun de lucru (ora 14,00), la sesiunea plenară (ora 15,30), dar și la cea de închidere a SSN (ora 16,15).

sursa:agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org