EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Pro TV, START la preselecțiile pentru Vocea României

De News Cluj
In Mass Media
12 mai 2014
0 Comentarii

vocea-romanieiPro TV anunță deschiderea preselecțiilor pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului Vocea României, care va debuta în toamnă.

Începând de astăzi, cei care vor să participe la emisiunea muzicală de pe Pro TV se pot înscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, după perioada de înscrieri urmând caravana care ajunge în mai multe orașe din România.

Reprezentanții Pro TV nu au oferit, însă, detalii despre noua componență a juriului din care a iesit Horia Brenciu pentru a se alătura postului concurent, Antena 1.

Vocea României a fost al doilea cel mai urmărit show de divertisment în 2013, după emisiunea Românii au talent, potrivit unei analize realizate dePaginademedia.ro. Vocea României a fost urmărită, la fiecare ediție, de puțin peste două milioane de telespectatori, la nivel național, dintre care 1,2 milioane de la orașe.

The Voice este un format internațional cu o popularitate imensă, care a câștigat în ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org