EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Proiectul Cluj Heroes aduce mai aproape de tineri poveștile de succes ale comunității din Cluj-Napoca

De NewsCluj.ro
In Actual
18 noiembrie 2014
0 Comentarii

cluj-heroes

În data de 26 noiembrie 2014 la Cluj-Napoca are loc prima ediție a proiectului Cluj Heroes. Evenimentul își propune să le ofere tinerilor exemple de succes ale unor clujeni care au reușit să se afirme în domeniile lor de activitate. Evenimentul este organizat de către CITR Group, în parteneriat cu Universitatea Babeș Bolyai.

Am observat o debusolare a generației tinere și cred că rolul nostru este de a le oferi o îndrumare, de a le arăta că fiecare dintre ei are propria șansă la succes, însă aceasta se câștigă prin muncă, efort și stăruință. În acest moment par să le lipsească modelele sănătoase și un sistem de reper în care să creadă, exemplele și experiențele autentice de succes. Seria de evenimente Cluj Heroes vine să suplinească o parte din aceste lipsuri și începe la Cluj, locul în care a început și povestea CITR, care s-a dezvoltat apoi la nivel național. Evoluția noastră, la fel ca multe dintre poveștile speakerilor invitați în cadrul evenimentului, are la bază tocmai aceste valori pe care le promovăm și pe care vrem să le transmitem și tinerei generații”, a declarat Andrei Cionca, CEO al CITR Group.

Cluj Heroes își propune să aducă în fața tinerilor povești de succes ale clujenilor care au reușit să se impună la nivel național și care oferă acum comunității o parte din experiența drumului lor către succes. Prima ediție va avea loc în Amfiteatrul FSEGA al Universității Babeș Bolyai, și se adresează atât studenților UBB, cât și proaspeților absolvenți, elevilor de liceu din anii terminali și tuturor tinerilor aflați la început de drum, în căutarea unor repere. Conceptul este primul dintr-o serie de evenimente similare pe care CITR Group intenționează să le organizeze în mai multe orașe mari din țară.

Accesul la eveniment este gratuit și se face pe bază de înscriere prealabilă pe www.clujheroes.com sau prin e-mail la adresa [email protected].

În cadrul primei ediții a proiectului Cluj Heroes din 2014, tinerii vor afla poveștile de succes ale lui Teofil Mureșan (CEO al Electrogrup), Radu Catană (prorector Universitatea Babeș Bolyai), Simona Baciu (fondator Transylvania College), Daniel Metz (CEO al EBS România), Rareș Bogdan (jurnalist), Bogdan Rădulescu (actor), echipa Creative Monkeyz, Ovidiu Vîlceanu (director executiv Sales Consulting & Know), Decebal Cotoc (fondator Amprenta Advertising), Liviu Stoleru (CEO al Cemacon), Cristian Hordilă (manager festival TIFF) și mulți alții.

Despre CITR

CITR, companie de top în piața de insolvență din  România, acționează ca liant între debitoare și ceilalți participanți în procedură. Cu o echipă de peste 110 de specialiști, 40 practicieni în insolvență și 12 echipe de lucru, CITR a gestionat procedura insolvenței a peste 750 de societăți comerciale și este reprezentă la nivel național. Expertiza acoperă arii de activitate ca: agricultură, transport, industria farmaceutică, alimentară, a lemnului, a încălțămintei, producții ceramice, panificație, activități comerciale, extracţia și prelucrarea produselor petroliere, prelucrarea minereurilor neferoase, real estate.

CITR este parte a CITR Group, un grup de societăți specializat în identificarea de soluții personalizate pentru companiile în dificultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org