EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

PSD Cluj: „În 2012 clujenii au votat proiectul USL, nu trădătorii PNL!”

De News Cluj
In News
18 august 2014
0 Comentarii

psd-pnlPSD Cluj le amintește trădătorilor care au invocat votul cetățenilor din 2012, că la acele alegeri, clujenii au votat proiectul USL, nu trădătorii PNL, mulți dintre acești liberali fiind și astăzi consilieri locali, județeni, parlamentari datorită USL și programului de guvernare propus de Uniunea Social Liberală.

Este foarte adevărat că marea majoritatea a acestor trădători nu au avut nicio contribuție la construirea respectivului program, în consecință nici nu l-au susținut iar problemele apărute la nivelul Consiliului Județean Cluj se datorează președintelui suspendat al Consiliului Județean Cluj, dl. Horea Uioreanu și colegilor săi, domnii Marius Nicoară și Mihai Seplecan care astăzi uită că președintele Consiliului Județean și cei implicați în conducerea județului au fost în primul rând membri marcanți ai PNL, că Horea Uioreanu a fost președinte PNL Cluj.

Ne amintim cu tristețe de faptul că dl. Mihai Seplecan a luat cuvântul în ultimii doi ani la o singură ședință de consiliu județean și atunci pentru a invita consilierii județeni la nunta sa.

Când spunem trădători, ne referim și la faptul, că în timp ce anumiți colegi scriau programul de guvernare locală, în 2012, dl. Mihai Seplecan, cu prietenul său președinte PNL Gilau, Gabriel Moldovan umblau cu căciula în mână după contracte pe la RAADPP Cluj iar în Consiliul Județean, Mihai Seplecan poza în USL-ist convins care în același timp se înțelegea cu Alin Tișe și Mircea Avram pe contracte din bani publici. Ca dovadă că dl. Gabriel Moldovan, președintele PNL Gilau și  prietenul său dl. Mihai Seplecan erau împotriva proiectului USL este și faptul că la Gilău, USL nu a fost constituit niciodată.

În acest context le cerem public dlor. Mihai Seplecan și Alin Tișe să recunoască blaturile și jocurile politice pe banii contribuabililor.

Cât i-a costat pe clujeni frăția Seplecan-Tișe-Avram-Moldovan?

Buxus inexistenți la 50 lei, balansoar arhaic din lemn uscat la peste 3.700 lei, 190 ml de gard de sârmă, cu înălţimea de aproximativ jumătate de metru – aproximativ 35.000 de lei, 83 de kilograme de sămânţă de iarbă folosite pentru o suprafață de 280 de metri pătraţi de spaţiu verde, tuia inexistenți la 70 de lei bucata și exemplele pot continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org