EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Puscariasii de la Colibasi cercetati dupa ce au pus Revelionul pe Facebook

De News Cluj
In Justiţie
8 ianuarie 2014
0 Comentarii

După ce NEWS CLUJ a publicat un articol cu pozele a doi deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi, postate, pe Facebook, gardienii i-au identificat. Doi deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi au fost sancţionaţi disciplinar după ce au postat pe o reţea de socializare fotografii făcute în celulă în noaptea de Revelion, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii de detenţie

detinut_15Verificările în acest caz au început după ce fotografiile au fost publicate pe www.newscluj.wordpress.com

CITESTE AICI ARTICOLUL CARE I-A DAT DE GOL PE DETINUT

GALERIE FOTO – Detinutii se lauda pe Facebook cu masa de Revelion

„S-a demarat o anchetă internă, ce a constat în procedura de identificare a deţinuţilor care s-au fotografiat şi au postat imaginile pe Facebook şi efectuarea de percheziţii la camera de deţinere unde sunt cazate persoanele private de libertate implicate în incident. La percheziţiile efectuate au fost descoperite, ridicate şi confiscate două telefoane mobile şi accesorii ale acestora”, se arată într-un comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al penitenciarului, agent Andreea Bădescu.

În urma anchetei interne, conducerea Penitenciarului Colibaşi a dispus sancţionarea disciplinară a celor doi deţinuţi şi a sesizat comisia de specialitate în vederea schimbării regimului de executare. De asemenea, au fost sesizate organele de urmărire penală pentru încălcarea legislaţiei privind executarea pedepselor. Conform legislaţiei în vigoare, se interzice deţinerea şi folosirea telefoanelor mobile, precum şi a altor dispozitive de comunicare la distanţă de către persoanele private de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org