EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Răpire ca în filme ! I-a luat copilul de lângă ea şi ce a urmat este demn de un scenariu

De News Cluj
In Actual
17 februarie 2014
0 Comentarii

Un bărbat din Cluj Napoca a dat buzna în casa femeii cu care este în divorţ şi l-a răpit pe băiatul lor de doar doi ani. Femeia dormea când soţul ei a pătruns în locuinţa din Căpuşu Mare, în care locuieşte, în urma separării. Copilul a fost dus în apartamentul din Cluj Napoca unde poliţiştii şi pompierii au spart uşa pentru a recupera copilul.

copil_rapitÎn 16.02.2014, ora 08,20, o femeie de 48 ani, din Cluj-Napoca, a sesizat Poliţia prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că soţul său, în vârstă de 56 ani, a pătruns fără drept în imobilul în care locuia, pe raza comunei Căpuşu Mare, judeţul Cluj şi a luat copilul minor în vârstă de aproximativ doi ani, după care s-a îndreptat spre Cluj-Napoca cu un autoturism.

În cel mai scurt timp, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie s-au deplasat la adresa de domiciliu a soţilor, din municipiul Cluj-Napoca, unde au constatat prezenţa bărbatului în interiorul apartamentului, însă acesta a refuzat orice colaborare cu autorităţile.

Având în vedere comportamentul manifestat de bărbat, pentru a nu pune în pericol integritatea fizică şi psihică a copilului, poliţiştii împreună cu specialiştii I.S.U.J. Cluj au pătruns în apartament. Copilul a fost găsit în interiorul apartamentului şi a fost încredinţat mamei.

Deoarece bărbatul manifesta un comportament violent, acesta a fost imobilizat şi transportat cu ambulanţa pentru tratament de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org