EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

REVOLTĂTOR: Politicienii au farmacia lor! Vezi cu cât sunt mai ieftine medicamentele pentru ei

De News Cluj
In News
1 septembrie 2014
0 Comentarii

FARMACIE (1)Maşină la scară, cazare în hoteluri de patru stele şi plimbări în străinătate. Toate, pe banii noştri. Cam aşa arată viaţa de parlamentar. Perfectă, ar spune unii, mai ales că săptămâna de lucru are pentru aleşi, doar două zile.

Deputaţii au cerut însă şi mai mult. Medicamente mai ieftine ca pe piaţă. Aşa că în Parlament s-a deschis o farmacie cu preţuri preferenţiale, potrivit antena3.

Astfel, un medicament care în orice altă farmacie costă chiar şi 16 lei, în Parlament poate fi cumpărat cu 11,40 lei. Pentru aleşi, pastilele sunt cu 30% mai ieftine.

Farmacia parlamentarilor are contract cu policlinica Ministerului de Interne. Nici acolo, nici în Parlament nu poate intra bolnavul obişnuit. Doar privilegiaţii.

Mai mult decât atât, în loc să găseasacă o modalitate pentru ca toată lumea să cumpere medicamente mai ieftine, aleşii spun că, de fapt, n-au nicio reducere.

Dar privilegiile nu se termină aici. Parlamentarii nu vor mai fi nevoiţi să meargă din farmacie în farmacie dacă nu găsesc un medicament. Îl pot primi la comandă, în două-trei ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org