EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Salina din Turda a stabilit un RECORD de VIZITATORI, la începutul lunii mai!

De NewsCluj.ro
In Actual
3 mai 2014
0 Comentarii
In doua zile, Salina Turda a fost vizitata de 10.000 de persoane!

In doua zile, Salina Turda a fost vizitata de 10.000 de persoane!

Salina Turda a stabilit în 2 mai un record în privinţa vizitatorilor, importantul obiectiv turistic turdean, cu rezonanţă naţională şi internaţională, având circa 5.700 de vizitatori!

„Este cel mai mare număr de vizitatori care ne-au trecut pragul într-o singură zi, de la darea în exploatare turistică a Salinei”, a precizat Gianina Ciobanca, consilier de marketing la Salina Turda.

De altfel, şi în 1 mai au fost foarte mulţi vizitatori, numărul acestora ajungând la 4300, astfel că în perioada 1-2 mai, numărul vizitatorilor care au ajuns la Salina Turda s-a ridicat la 10.000 de persoane!

Afluenţa vizitatorilor a fost atât de mare, încât maşinile şi-au găsit cu greu un loc de parcare, iar la intrare se stătea la coadă până afară!

„În urma promovării eficiente şi a strategiei de marketing aplicate de noua echipă managerială, s-au obţinut aceste rezultate notabile. Acest fapt este o consecinţă a acţiunilor de promovare ale Salinei precum şi ale strategiilor de marketing care au urmărit dezvoltarea unui tip de turism mixt, inclusiv turismul  cultural. În februarie Salina Turda a participat la Târgul international de Turism de la Budapesta. În luna martie echipa de marketing a Salinei a fost prezentă  la  Târgul de Turism Touristica, cel mai mare târg de turism din Transilvania la Cluj dar şi  la Bucureşti, la Romexpo unde a avut loc cel mai mare târg de turism din România. La acestea se adaugă apariţii ale Salinei Turda în publicaţii internationale. Toate acestea s-au concretizat în creşterea numărului de vizitatori”, a precizat preşedintele Consiliului de Administraţie al societăţii care administrează obiectivul turistic, Cristian Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org