EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

SCANDAL EUROPEAN la cel mai înalt nivel, după ce un ŢIGAN a fost SNOPIT în BĂTAIE, în Franţa

De News Cluj
In Internaţional
17 iunie 2014
7 Comentarii

bataiePreşedintele Francois Hollande a denunţat, marţi, actele „incalificabile şi nejustificate”, care contravin tuturor principiilor pe care se fondează statul francez, după agresarea unui adolescent rom, de 16 ani, în regiunea pariziană, relatează AFP.

Preşedintele Hollande „cere angajarea tuturor mijloacelor pentru găsirea autorilor acestei agresiuni”, a anunţat palatul Elysée.

Tânărul rom în vârstă de 16 ani se afla marţi în comă după ce a fost lovit de circa 12 persoane care îl suspectau de furt, potrivit poliţiei.

Adolescentul locuia împreună cu familia şi alţi romi într-o casă părăsită din cartierul Pierrefitte-sur-Seine, din nordul Parisului. El a fost găsit vineri seara în stare de inconştienţă, într-un cărucior de supermarket, abandonat în apropiere de cartierul La Cité des Postes, a declarat o sursă din poliţie.

Potrivit primelor informaţii din cadrul anchetei, tânărul, din judeţul Sălaj a fost bătut de persoanele respective care îl bănuiau că a jefuit cu câteva ore mai devreme apartamentul unei femei din cartier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org