EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Scandal la „casa regală”! Nepoata regelui Cioabă, dată în urmărire generală!

De News Cluj
In Uncategorized
13 februarie 2014
0 Comentarii

A fost răpită sau a fugit cu vreun ibovnic? Asta trebuie să afle poliţiştii din Sibiu, care au fost înştiinţaţi de regele romilor din România, Daniel Cioabă, că verişoara sa, Manuela, este de negăsit. Până ce o vor găsi pe adolescentă, poliţiştii au dat-o în urmărire generală pe Manuela Luminiţa Cioabă.


cioaba„Nu o găsim. Mama ei, sora ei, toată lumea o caută. Ea este o fată cuminte, niciodată nu pleca de acasă fără să ştim unde este. Ne este frică să nu fi încăput pe mâna unui psihopat care să o omoare. Toată comunitatea este în alerta şi toată lumea face ce îi stă în puteri să aflăm vreo veste”, a spus Daniel Cioabă.
Emanuela nu e de găsit de luni dimineaţa acasă. Atunci a văzut-o mama sa ultima dată.

„Era acasă, am lăsat-o în pat şi la ora unu s-a dus la soră-sa. Trebuia să meargă cu ea să-şi facă buletinul, că avea numai certificat. Nu a ajuns. A mai sunat-o soră-sa şi i-a spus că e în oraş cu o prietenă, că se duce să-şi cumpere pantofi şi că nu mai are baterie la telefon. De atunci nu a mai răspuns deloc”, a spus Liliana Cioabă, mătuşa regelui Daniel, care este, de altfel, sora răposatului Florin Cioabă.
Familia este speriată, mai ales deoarece cred că cineva nu o lasă pe Manuela să răspundă la telefon. De fiecare dată când e sunată pe mobil, fata fie nu are semnal, fie are telefonul închis.
În urmă cu câteva luni, poliţiştii au mai fost alertaţi de familia Cioabă, după ce o altă minoră dispăruse de acasă şi se presupunea că fata de 13 ani fusese răpită de la şcoală. Poliţiştii au găsit-o destul de repede, bine-merci, în judeţul Vâlcea, unde plecase ca să se întâlnească cu un băiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org