EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

SCANDAL la Salina Turda! Angajaţii iau în calcul ideea unui protest spontan din cauza primarului Ştefănie

De News Cluj
In Politic
14 mai 2014
0 Comentarii
In doua zile, Salina Turda a fost vizitata de 10.000 de persoane!

Salina Turda – protest spontan

Mai mulţi angajaţi de la Salina Turda sunt pregătiţi să declanşeze un protest spontan, în urma căruia turiştii nu ar mai avea acces în salină. Protestul are ca motivaţie faptul că angajaţii nu sunt dispuşi ca societatea să mai fie implicată în jocurile politice. „Acum când lucrurile merg bine, când vin o grămadă de vizitatori, se doreşte schimbare. Pe ce motiv? Politic? Nu ne interesează războaiele lor politice, dar să nu ne tot implice, că ne săturăm şi noi. facem grevă spontană şi aşa atragem atenţia la nivel naţional, referitor la ce se întâmplă în Turda. Ieşim pe platoul din faţa primăriei şi stăm, nu mai facem nimic”, ne-a declarat un muncitor angajat al societăţii, potrivit TurdaNews.net .

Mâine, Consiliul Local Turda a fost convocat într-o şedinţă extraordinară, în care ar urma să se aprobe schimbarea conducerii de la societatea care administrează salina turdeană, dar şi de la SC Domeniul Public Turda SA.

Cieste si … “TURDENI IEŞIŢI ÎN STRADĂ!” Oamenii din Turda organizează un protest “Anti Ştefănie şi consilierii care văd acum ciolanul în Salina Turda şi Domeniul Public”

Citeste si …VIDEO – Primarul din Turda iese la atac, după ce presa a dezvăluit afacerile murdare făcute de PDL-işti! Curtea de Conturi a descoperit că Primăria Turda nu poate justifica 31 de miliarde de lei

Citeste si … Un consilier PDL din Turda s-a ÎMBOGĂŢIT din senin, după UN AN şi jumătate de mandat! Cum e posibil?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org