EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Scandal la un club din centrul Clujului. Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi alte şapte persoane sunt căutate

De
In Actual
5 aprilie 2014
1 Comentariu

scandal-clubScandal monstru şi bătaie în noaptea de vineri spre sâmbătă la clubul „The Shelter” din Cluj Napoca. Un grup format din 9 tineri, băieţi şi fete, s-au luat la bătaie cu ceilalţi clienţi ai localului. Poliţiştii spun că doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore iar alte şapte persoane sunt căutate la această oră. Tinerii sunt acuzaţi de anchetatori pentru fapte grave.

Imediat ce scandalul a luat amploare, petrecăreţii au fugit pe unde au putut pentru a-şi apara pielea. Pe trotuarul din faţa clubului tinerii aşteptau să se termine bătaia pentru a-şi continuă petrecere.

Poliţia Cluj-Napoca a fost sesizată de reprezentantul unui local public din mun. Cluj-Napoca, cu privire la faptul că, în 05.04.2014, în jurul orelor 2.30, un grup de aproximativ 9 persoane, bărbaţi şi femei, pe fondul consumului de alcool, ar fi produs distrugeri în interiorul localului.

Poliţiştii au realizat cercetarea locului faptei, iar prin ordonanţa din data de 05.04.2014 s-a dispus începerea urmăririi penale în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi linistii publice, folosirea fără drept de obiecte periculoase şi distrugere.

În baza probatoriului administrat procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale cu privire la aceaste fapte faţă de 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 33 ani, 2 dintre aceştia fiind reţinuţi pe o perioada de 24 ore.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele, precum şi pentru luarea măsurilor legale faţă de participanţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org