EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Şefii din Poliţia Cluj îşi schimbă ”purtătorii de vorbe”, precum şosetele. Vezi lista!

De News Cluj
In News
7 iulie 2014
0 Comentarii

OLYMPUS DIGITAL CAMERASituaţie inedită la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj. Nicăieri în România nu s-au schimbat atât de mulţi purtători de cuvânt ca şi la Cluj. De când a plecat Raluca Seucan la Inspectoratul General al Poliţiei Române, Dumnezeu cu mila peste instituţia clujeană. Şefii din IPJ nu au fost mulţumiţi niciodată de purtătorii de cuvânt, cei care ţin legătura cu jurnaliştii.

Unii purtători de cuvânt au dat presei mai multe informaţii decât trebuia, alţii nu au mai rezistat stresului, iar ultima categorie se încadrează la: „nu o vede bine şefu”.

Aşa se ajunge la o situaţie în care, din 2008 până în prezent, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj a schimbat şapte purtători de cuvânt. De ei ne-am adus aminte, sigur mai sunt unu sau doi.

Iată lista celor care au fost sau sunt în prezent purtători de cuvânt la Poliţia Cluj:

Raluca Seucan – 2008

Gina Pop

Alma Brehariu

Anca-Sidonia Purdea

Adriana Vornicu

Carmen Jucan

Simona Virci – prezent

Dacă ne uităm la numărul de purtători de cuvânt raportat la numărul de ani trecuţi din 2008 ne dăm seama că niciun purtător de cuvânt nu a stat pe funcţie mai mult de un an. DE CE?

Vezi cum se dau informaţiile de la Poliţia Cluj!

COMPARAŢIE – Cum ascunde I.P.J. Cluj informaţiile de interes public în faţa presei şi cum colaborează Poliţia cu presa din Bucureşti. Rămâi MUT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org