EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Seplecan acuză: ”Hoții strigă hoții!”

De NewsCluj.ro
In News
12 noiembrie 2014
0 Comentarii

mihai-seplecan

Liderul PNL Cluj, Mihai Seplecan, a reacționat dur după ce PSD Cluj a depus o sesizare privind verificarea listelor suplimentare, apreciind că posibil s-au înregistrat voturi multiple sau ”turism electoral”, în favoarea candidatului ACL Klaus Iohannis.

Seplecan spune că ”au ajuns de tot râsul”, acuzându-i la rândul său pe social-democrați că ar fi orchestrat excursii pentru vârstnici, cu scopul promovării ”turismului electoral”.

”Filiala Cluj a partidului care are expertiza de netăgăduit a turismului electoral în România, care scoate până și morții la vot, a depus o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca şi cere verificarea listelor suplimentare de la secţiile de votare din judeţ de la primul tur al prezidenţialelor, considerând că numărul celor care ar fi votat pe aceste liste este foarte mare. Practic PSD Cluj strigă “prindeți hoțul!”. Chiar că au ajuns de tot râsul.

Nu mai deprate de luna trecută, atrăgeam atenția că sătenii din zonele montane ale județului Cluj erau ademeniți în excursii “gratuite” la Mănăstirea lui Arsenie Boca, unde urmau să fie transportați de către autocare ale unei firme apropiate de PSD Cluj. Și că pe drum mai erau mituiți “să voteze cu cine trebuie” și cu o masă caldă. Chiar era de tot râsul cum în PSD Cluj a dat boala preocupării față de nevoile religioase și de credință ale comunităților locale, tocmai în ei, oameni de stânga, cu un președinte spiritual ateu convins școlit la Moscova, urmașii unui partid care au nenorocit Credința aruncând în temnițe preoți și credincioși.

De fapt ar trebui să-i înțeleg pe cei de la PSD Cluj: au irosit atâta mită electorală în județul Cluj – de la aceste pseudo-excursii, la milioane de euro către primării, mai ales către traseiștii cu Ordonanța – și n-au obținut cât și-au propus să fure. De fapt ei vor să verifice dacă și de către cine au fost trași în piept. Și o fac tot pe banii și resursele statului”, spune Seplecan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org