EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

SEXUL, “sport” de echipă! Condiţii pentru partide reuşite de sex

De News Cluj
In Sex
23 aprilie 2014
0 Comentarii

SEXSexologii ştiu cel mai bine ce lipseşte atunci când viaţa sexuală a unui cuplu scârţâie. Important este să identifici şi tu elementele cheie şi să te asiguri că în relaţia voastră se pune accentul pe punctele sensibile ale unei vieţi sexuale sănătoase, scrie Feminis.

Sexologul Gabrielle Morrissey recomandă să vă concentraţi pe următoarele aspecte când vine vorba de intimitate în cuplu:

1. Priorităţi

Asigură-te că aveţi timp doar pentru voi doi şi că intimitatea are prioritate în relaţia voastră. Momentele petrecute împreună sporesc apropierea şi şansele ca viaţa voastră sexuală să funcţioneze cum trebuie.

2. Joacă

De-a lungul unei relaţii, sexul joacă mai mult rol de recreere, întrucât în scopul procreării este practicat doar pe perioade limitate. Aşadar, este important să transformaţi sexul într-o joacă distractivă pentru adulţi, care să vă destindă. Nu trebuie să fie tot timpul o activitate încărcată de seducţie şi erotism. Râdeti, jucaţi-vă, tachinaţi-vă şi faceţi-vă pe plac ulterior.

3. Plăcere

Orgasmul este punctul culminant, însă intimitatea creează plăcere mai ales atunci când nu va concentraţi pe finalitatea actului sexual. Încercaţi să experimentaţi cât mai mult, să vă apropiaţi fizic şi emoţional în timpul actului sexual, iar orgasmul va veni de la sine.

4. Răsfăţ

Sexul e mai dulce atunci când te simţi relaxat şi bine în pielea ta. A face dragoste necesită timp, un strop de efort şi capacitate de concentrare, de a fi aici şi acum, alături de partener şi nu cu mintea în altă parte. Prin urmare, faceţi mişcare împreună, destresati-vă, mergeţi la masaj, astfel încât să vă simţiţi cât mai sexy şi mai bine în pielea voastră. Răsfăţaţi-vă ori de câte ori aveţi ocazia pentru a avea tot mai des poftă să vă bucuraţi unul de celălalt aşa cum se cuvine.

5. Parteneriat

Cercetările arată că sexul de calitate are loc atunci când partenerii se simt legaţi unul de celălalt la un nivel superior. Este un “sport” de echipă, aşa că o legătura puternică aduce o mai mare satisfacţie în dormitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org